Είσαι ενήλικος και θέλεις να μάθεις Αγγλικά?

Μάθε λοιπόν οτι δεν είσαι ο μόνος που θέλει να μάθει Αγγλικά σε μεγαλύτερη από την συνηθισμένη ηλικία. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις ενήλικες να θέλουν να μάθουν την Αγγλική γλώσσα.

 Πού χρειάζονται τα Αγγλικά και η πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες?

Η Αγγλική γλώσσα εδώ και δεκαετίες έχει καθιερωθεί ως η επίσημη διεθνής γλώσσα. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τομέα στον οποίο να μην χρειάζεται καλή έως άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

 Αγγλική και εύρεση εργασίας

Σήμερα όποιος αναζητά εργασία πρέπει να είναι οπλισμένος με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια. Ένα από τα απαραίτητα εφόδια είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Δεν είναι λοιπόν απορίας άξιο που όλο και περισσότεροι ενήλικες θέλουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν. Συνειδητοποιούν οτι η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητο εφόδιο στην αναζήτηση της επόμενης εργασίας τους καθώς και στη διατήρηση της ήδη υπάρχουσας.

 Αγγλική και ιδιωτικός τομέας

Στις περισσότερες επιχειρήσεις η γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη προυπόθεση για την εύρεση αλλα και διατήρηση μιας θέσης εργασίας καθώς και για την μισθολογική και ιεραρχική εξέλιξη.

 Αγγλική και Δημόσιος τομέας

Η πλήρωση θέσεων εργασίας στον Δημόσιο τομέα γίνεται μέσω διαγωνισμών που διοργανώνει το ΑΣΕΠ. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις η κατοχή πιστοποίησης ξένης γλώσσας σε πολύ καλό ή άριστο επίπεδο είναι απαραίτητο προσόν.

 Αγγλική και ελεύθεροι επαγγελματίες

Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζεις ότι πρέπει να βασίζεσαι αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις και γνώσεις. Θα πρέπει να μπορείς να αναζητάς πληροφορίες, να βρίσκεις νέες ευκαιρίες. Αν μάλιστα θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε διεθνές επίπεδο μέσω του διαδικτύου (internet), τότε η χρήση της Αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

 Η ΛΥΣΗ

Το κέντρο ξένων γλωσσών PolyGLOT δημιουργεί κάθε χρόνο ανάλογα με τις προσωπικές απαιτήσεις κάθε ενήλικα, ολιγομελή ή ατομικά τμήματα ενηλίκων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.